Optiek van Meer

          
De bril is al eeuwen het meest gebruikte correctiemiddel om slecht zien te verhelpen.
In al die jaren is er veel verandert wat betreft materiaalgebruik en ontwerpmogelijkheden.
Voor iedereen en iedere situatie is er een goede kijkoplossing te bieden.
Brillen

Brillen... ongelooflijk wat een keuzes u kunt maken. Allereerst natuurlijk de winkel kiezen en het spreekt voor zich dat wij vinden dat Optiek van Meer het enige juiste antwoord is.

Het gebruiksdoel van de bril is vervolgens het belangrijkste startpunt om u van een goed advies te voorzien. Betreft het een bril voor dagelijks gebruik, moet er een leesgedeelte in? Is er behoefte aan een beeldscherm- of sportbril? Zoekt u een zonnebril of gaat het voor het werk om een veiligheidsbril?

De collectie monturen in onze winkel lijkt eindeloos. Meerdere keren per jaar bezoeken we beurzen in binnen- en buitenland om de ontwikkelingen te volgen en onze collectie helemaal bij de tijd te houden. Omdat de collectie constant wisselt bent u het best geïnformeerd als u onze winkel bezoekt en komt voelen, kijken en passen.

Graag lichten we er hier onze huiscollectie even uit: Met deze modieuze collectie maken we al vanaf €129 een prachtige bril voor u!

 

Met Essilor als hoofdleverancier voorzien wij de monturen van de juiste kijkoplossing in een bijzonder goede kwaliteit. Na het uitvinden van Varilux ruim 50 jaar geleden zijn ze tot op de dag van vandaag nog altijd druk met het ontwikkelen van de beste kijkoplossingen voor iedereen die correctie nodig heeft.
Om alles te lezen over de glazen van Essilor “klik”.

 

Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 20:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Wij zijn aangesloten bij


 

Goede doelen

 

Fotoalbum

Klik hier voor het fotoalbum!

Contact

Optiek van Meer

Poppestraat 2a

4711JP Sint Willebrord

0165-383335


© 2009 Design K-BIT B.V. Etten-Leur