Optiek van Meer

Conform maatlenzen

De harde lenzen van vroeger zijn verleden tijd! De vormstabiele lenzen van nu zijn niet meer altijd voelbaar, waar veel stof onder komt en die snel uitvalen. De vormstabiele lenzen van nu worden met superieure technieken optimaal opgemeten en geproduceerd.

De contactlensspecialisten van Optiek van Meer zijn door het regelmatig volgen van productintroducties en bijscholingen in staat de best bij u passende contactlenzen te bepalen.

Naast de vele soorten zachte contactlenzen en de moderne Nachtlenzen werken we bij Optiek van Meer graag met moderne "harde" ofwel vormstabiele contactlenzen. Onder andere scherp zicht, gezondere keuze en stabiele correctie zijn voor ons argumenten om met grote regelmaat vormstabiele contactlenzen te adviseren.

Nieuwsgierig? Maak een afspraak om uw ogen eens goed te laten opmeten en alle opties te bespreken. Bij de vormstabiele lenzen is er sprake van een proeftijd van 2 maanden, mocht het ondanks alle moderne technieken toch niet succesvol blijken kunnen we samen altijd naar een passende oplossing zoeken.

 

 
© 2009 Design K-BIT B.V. Etten-Leur