Optiek van Meer

Zonneglazen

De laagstaande najaarszon is er weer! De dagen worden korter dus er zijn minder zonuren. De zon die er is staat wel met regelmaat hinderlijk laag en dat vraagt om de juiste bescherming, ondermeer voor veilige verkeers deelname. Toe een een (nieuwe) zonnebril, dan zit je bij ons goed! Wij hebben volop keuze aan zonneglazen. Kies uit modieuze en tijdloze kleuren, spiegelcoatingen en gepolariseerde brillenglazen, voorzien van de beste UV-bescherming. Want een zonnebril moet er mooi uitzien én goed beschermen tegen schadelijke UV-stralen!

Lees hieronder meer over de superieure Crizal® SUN™ UV-coating met een Eye-Sun Protection Factor* (E-SPF) van 50+.

 

De beste bescherming voor je ogen

Ogen zijn belangrijk en moeten een heel leven mee. Kies daarom voor brillenglazen met een Crizal® Sun™ UV-coating en bescherm je ogen zo optimaal mogelijk tegen schadelijk UV-licht. Glazen met een Crizal® Sun™ UV-coating hebben de hoogst mogelijke Eye-Sun Protection Factor (E-SPF)*, namelijk 50+. E-SPF geeft aan in welke mate een brillenglas UV-bescherming biedt. Hoe hoger de factor, hoe beter de bescherming. Zo help je om je ogen zo optimaal mogelijk te beschermen.

 

Schadelijk UV-licht

Zonneglazen met een Crizal® Sun™ UV-coating hebben een unieke eigenschap. Zij neutraliseren zelfs de UV-stralen die de ogen bereiken via de achterzijde van het brillenglas. De meeste andere zonnebrillen houden hier geen rekening mee en beschermen alleen tegen UV-stralen die via de voorzijde op de glazen vallen. Bescherm je ogen zo goed mogelijk en geef schadelijk UV-licht geen kans.

Wat wordt jouw kleur?

Voor welke kleur zonneglazen kies jij deze keer? Ga je voor een tijdloze kleur zoals bruin, grijs of groen? Word je echt blij van wat gewaagdere kleuren als paars of blauw? Of kies je er letterlijk om het leven door een roze bril te zien? Kom naar onze winkel, kies je kleur en bepaal jouw look voor de zomer.

Lekker opvallend met een spiegelcoating

Een spiegelcoating is niet alleen voor de meest gewaagden onder ons. Tegenwoordig mag en kan iedereen een bril met spiegelcoating dragen. Dus durf jij het aan? In ons assortiment vind je een uitgebreid kleurenaanbod. Ons assortiment wordt ieder jaar bijgewerkt op basis van de nieuwste trends in kleuren.

Comfortabel met gepolariseerde glazen

Xperio™ gepolariseerde brillenglazen zijn ideaal als je graag buiten bent. Dit geldt voor vakantiegangers, buitensporters, maar ook als je graag buiten wandelt met de hond. Gepolariseerde glazen halen hinderlijke schitteringen in water en andere oppervlakten weg. Dit zorgt voor meer comfort en veiligheid. Kom naar onze winkel en ervaar het zelf!
 
© 2009 Design K-BIT B.V. Etten-Leur