Oogzorg, brillen, zonnebrillen en contactlenzen.


Deskundig onderzoek en persoonlijk advies

Brillen

Een mooie bril is als een sieraad, zorgt voor optimaal zicht en voelt als… Als het goed is voel je ‘m nauwelijks.

Optometrie

Goed zicht hebben en houden! Oogzorg voor jong en oud. Nu ook Myopie-Management.

Lenzen

Onvoorstelbaar veel mogelijkheden. Voor naast je bril of alle dagen van de week.

Kids

Wordt het een hippe bril of gaan we voor contactlenzen? Hoe zit het met je “ooggezondheid”, nu en in de toekomst? Laat het checken!

WELKOM!!

6 dagen per week staan we klaar voor jouw oogmeting, contactlenscontrole, oogzorg, myopie-management, bril, zonnebril, contactlenzen, sportbril, rijbewijskeuring en Nachtlenzen. Kortom je bent van harte welkom bij Optiek van Meer.

Oogmeting, oogzorg, CBR oogcheck of contactlenscontrole: Plan je afspraak zodat onze specialisten uitgebreid de tijd voor je maken. Deze afspraak plan je online via de button op deze website of bel 0165-383335 tijdens openingstijden. Liever contact via whatsapp? Stuur ons een appje via 0165-383335.

Optiek van Meer is de specialist op het gebied van zien.

De mogelijkheden om je optimaal te laten zien zijn talloos. Ons specialisme is om samen te bepalen welke manier van corrigeren het best bij je past. Soms is het één correctiemiddel en vaak een combinatie van specifieke producten.

Voor oogzorg kun je terecht bij onze optometristen, opticiens en contactlensspecialisten. Nieuw in ons oogzorg-programma is Myopie-Management waarbij we een therapie toepassen om te voorkomen dat kids hogere – correcties nodig hebben. Hogere – correcties (myopie) vergoten de kans op ooggezondheisproblemen op latere leeftijd. Ook droge ogen is een groeiend probleem, gelukkig kunnen we vaak een oplossing bieden.

Soms zijn kijkklachten zoals bijvoorbeeld veroorzaakt door staar niet door ons te corrigeren, graag helpen we je dan op weg met een verwijzing naar de juiste specialist.

Optiek van Meer 50 jaar in
St. Willebrord

Deze weken viert Optiek van Meer hun 50-jarig jubileum. Eind 1973 startte Ruud van Meer net na zijn vakopleiding tot opticien Optiek van Meer aan de Poppestraat.
Als jonge ondernemer en liefhebber van het vak creëerde Ruud de mooiste brillen voor de inwoners van St. Willebrord en omstreken. In jaren die volgden kwamen er ook contactlenzen bij en werd de liefde van zijn leven ook de perfecte match in de winkel, Ruud en Anneke vormden jarenlang een fantastisch duo in de winkel.
2005 was het moment voor Ruud en Anneke om het stokje over te dragen aan Maurice die als opticien en contactlensspecialist toe was aan een eigen plek. Maurice zorgt samen met zijn team tot op de dag van vandaag met dezelfde passie voor jouw zicht. Prachtige montuur-collecties, heldere brillenglazen en comfortabele contactlenzen worden gecombineerd met de beste oogzorg.
Al 50 jaar zien we dat geen blik hetzelfde is. Daarom bieden wij persoonlijke zorg, betrokken zoals het hoort. Met een geweldig team opticiens, optometristen, contactlensspecialisten en stylisten kun je altijd bij ons terecht voor je bril, zonnebril, contactlenzen, advies en oogzorg.
De afgelopen 50 jaar hebben we de trends en innovaties goed in de gaten gehouden waardoor we met onze gastvrijheid, kennis en moderne apparatuur altijd de beste kijkoplossing en het beste advies leveren.
We nodigen je uit om eens een vrijblijvende afspraak te plannen, dit kan online op optiekvanmeer.nl en bellen of appen doe je naar 0165-383335

We ZIEN je graag!
Carola, Petra, Britt, Irma, Aryonne en Maurice

Onze tevreden klanten

Een greep uit onze merken

Volg ons op instagram voor de laatste trends, nieuws en aanbiedingen

1
Hallo ????,

Waarmee kan ik u helpen?

Optiek van Meer
Powered by