Optiek van Meer

Optiek van Meer heeft een samenwerking met HoorPartners, een leverancier van hoortoestellen en aanverwante artikelen. HoorPartners heeft voorop staan het leveren van maatwerk, kwaliteit, goede service en persoonlijke benadering van de klant, waarbij samenwerking gezocht wordt met lokale vakopticiens.

Kijkt u voor meer informatie ook eens op: WWW.HOORPARTNERS.NL
Horen

BELANGRIJKE MEDEDELING!!!

Na 8 jaar met veel plezier onze klanten naast brillen ook een oplossing te bieden voor het gehoor zal deze dienst geleverd door HOORPARTNERS eind 2019 uit onze winkel verdwijnen.

Helaas is de regelgeving met betrekking tot de benodigde ruimte qua oppervlakte en geluidsdemping zo gewijzigd dat ons pand niet meer voldoet aan de eisen zoals deze door de zorgverzekeraars momenteel gehanteerd worden. HOORPARTNERS heeft onderzocht of aanpassingen toereikend zouden zijn en dit is helaas niet het geval.

HOORPARTNERS, het bedrijf wat de hoorzorg bij ons levert zal tot eind 2019 fysiek in de winkel aanwezig blijven voor service en onderhoud. Nieuwe aanmetingen zullen echter niet meer verricht worden.

Na 2019 zal in samenwerking met HOORPARTNERS gezocht worden naar een manier om service en onderhoud zo toegankelijk mogelijk te houden.

 
© 2009 Design K-BIT B.V. Etten-Leur