Optiek van Meer

Optiek van Meer heeft een samenwerking met HoorPartners, een leverancier van hoortoestellen en aanverwante artikelen. HoorPartners heeft voorop staan het leveren van maatwerk, kwaliteit, goede service en persoonlijke benadering van de klant, waarbij samenwerking gezocht wordt met lokale vakopticiens.

Kijkt u voor meer informatie ook eens op: WWW.HOORPARTNERS.NL
Horen

Tip: maak een afspraak!

Woensdagmorgen en donderdagmiddag is onze audicien aanwezig.

 

Gratis hoortest en proefperiode
Twijfelt u aan uw gehoor, dan kunt u altijd gratis en vrijblijvend een gehoortest doen. Afhankelijk van de uitslag van de zal er eventueel een hoortoestel geadviseerd worden. Is uiteindelijk de keus voor een hoortoestel gemaakt, dan is er altijd een proefperiode van minimaal twee maanden. Pas als het toestel geheel is aangepast aan uw behoeftes en wensen is er sprake van definitieve aanschaf en vindt verrekening met de zorgverzekeraar plaats. Afhankelijk van het gekozen hoortoestel is er dan eventueel nog een eigen bijdrage verschuldigd.Voorkomen is beter dan genezen
Uiteraard geldt ook wat het gehoor betreft dat men gehoorverlies beter kan voorkomen dan genezen. Vaak staan wij al dan niet vrijwillig bloot aan veel lawaai (op het werk, in discotheken, bij het
motorrijden, enz.). HoorPartners houdt zich dan ook niet alleen bezig met gehoormetingen, aanmeten en aanpassen van nieuwe hoortoestellen en de benodigde nazorg, maar levert ook gehoorbeschermers voor elke situatie. Daarnaast kunt u bij HoorPartners ook terecht voor allerlei wek- en waarschuwingsystemen (b.v. mensen die bel of telefoon niet meer horen) en voor apparatuur ter versterking van radio en tv geluid.
 

Keus uit een breed scala van hoortoestellen
In tegenstelling tot de grote ketens zijn de bij HoorPartners aangesloten audiciens geheel onafhankelijk en kunnen zij alle merken en types hoortoestellen leveren. En dat varieert dan van toestellen die geheel vergoed worden door de zorgverzekeraar tot de meest geavanceerde toestellen waarvoor een bijbetaling noodzakelijk is. Gelukkig voor de gebruikers staat de ontwikkeling van hoortoestellen niet stil. Iedereen kent vast en zeker nog wel de oudere hoortoestellen met allerlei knopjes erop en met een groot opvallend oorstuk. Tegenwoordig worden de hoortoestellen steeds kleiner, steeds comfortabeler, minder zichtbaar en volautomatisch. Het toestel past zich automatisch aan de omgeving aan waarin iemand zich bevindt en heeft dan ook geen knopjes meer. Ook zijn er hoortoestellen voor in het oor, die bijna onzichtbaar kunnen worden gedragen. Verder is het goed om te weten dat HoorPartners een contract heeft met vrijwel alle zorgverzekeraars.

Visible Speech Mapping
Onze audicien heeft met goed gevolg deelgenomen aan de cursus Counseling en Visible Speech Mapping, kortweg VSM genoemd, een moderne ontwikkeling op het gebied van meetapparatuur voor hoortoestellen. Middels geavanceerde apparatuur kan de audicien op een beeldscherm aan de klant laten zien hoe het is gesteld met het gehoorverlies en hoe het hoortoestel het geluid weergeeft. Hierbij kunnen allerlei dagelijkse situaties nagebootst worden (denk hierbij bijvoorbeeld aan het bijwonen van een vergadering, het volgen van een gesprek in een luidruchtige omgeving, het bezoek aan een concert, enz.). Aan de hand van de door deze apparatuur verkregen gegevens kan de audicien het hoortoestel nog veel verfijnder afstellen op het gehoorverlies en de behoeftes van de klant. Bij optiek van Meer is deze VSM apparatuur geplaatst en kunt u als klant dus profiteren van een nog meer op uw persoon afgestemd hoortoestel. Dus geen gemiddelde afstelling meer, maar echt maatwerk.

 
© 2009 Design K-BIT B.V. Etten-Leur