Optiek van Meer


Bij ons zijn kinderbrillen niet saai en allemaal hetzelfde. Met een paar mooie en veilige glazen word het gaaf en stoer om een bril te dragen!

Met een 2e bril vanaf €49,00 bent u altijd verzekerd van een goede reservebril, een robuuste sportbril of beschermende zonnebril.Kids

De collectie kinderbrillen is er altijd al één waar we trots op zijn. We hebben een supertoffe collectie kinderbrillen in huis en mochten we jouw model of kleur niet hebben dan gaan we met alle plezier ons best doen om de juiste bril voor je te vinden bij onze leveranciers.

Een tof montuur moet nog wel worden voorzien van de juiste glazen en ook daar is een uitgebreid assortiment in te vinden. Die glazen moeten natuurlijk passen bij het gebruik van de bril. Ga je er alleen mee naar school, moet er mee gesport worden of is een zonnebril op sterkte de bedoeling. Steeds vaker beseffen ouders dat ook kids niet met 1 bril op alle momenten het best geholpen zijn en daarom is ook voor kids het hebben van meerdere brillen steeds gebruikelijker.

Sport- Reserve- of Speelbril al vanaf €99,- "klikt u maar hier" ;) en koop je een nieuwe bril kun je deze sport- reserve- en speelbrillen al voor €49,- als 2e bril er bij kopen! #handig #voordeel #tip

 

Naast brillen zijn contactlenzen in veel gevallen ook zeer goed mogelijk. Al voor €25 kunnen deze een keer geprobeerd worden. Leuk voor naast je bril en superhandig voor het sporten. Wij informeren jullie graag over contactlenzen voor overdag en zelfs die voor snachts! Stel je voor, je lenzen indoen als je gaat slapen, je doet ze uit als je wakker word en kunt de hele dag scherp zien zonder bril op of contactlenzen in.

 

 

Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 20:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Wij zijn aangesloten bij


 

Goede doelen

 

Fotoalbum

Klik hier voor het fotoalbum!

Contact

Optiek van Meer

Poppestraat 2a

4711JP Sint Willebrord

0165-383335


© 2009 Design K-BIT B.V. Etten-Leur