Optiek van Meer

        

 

Vakantie en zon bezorgen ons een goed humeur. Het adviseren van een zonnebril op maat waarmee u veilig kunt genieten van de zon, is echter een serieuze zaak. De noodzakelijke bescherming is afhankelijk van allerlei factoren, zoals ultraviolette straling, hobby's, deelname aan het verkeer,werkzaamheden en vakantiebestemming. 
Zonnebrillen

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Om aan al uw wensen tegemoet te komen bieden wij u een uiterst compleet assortiment zonnebrillen die vaak ook van de benodigde sterkte is te voorzien. Modieus, tijdloos en sportief zijn een aantal categorieën welke u bij ons in de winkel kunt komen passen. Alle gebruikte glazen voldoen aan de Europese normen. Bovendien zijn alle Essilor zonneglazen op sterkte te voorzien van een UV400 bescherming. Deze biedt water- en wintersporters en mensen die naar vakantielanden rond de evenaar reizen extra UV-bescherming.Voor echte zonaanbidders is Essilor Extreem een ideaal zonneglas. Dit glas biedt naast optimale bescherming tegen overvloedig zon- en UV-licht, ook nog een verhoogd contrast. Door het gebruik van polariserende glazen en het toepassen van een ontspiegeling op de achterzijde van de zonneglazen is het natuurgetrouwe zicht zo goed mogelijk te realiseren. In de winkel kunnen we aan de hand van duidelijke voorbeelden de voordelen van deze opties demonstreren.

SPORT

Met Adidas als top en B&S als basis hebben we een collectie sportbrillen in huis die precies naar de behoefte van de gebruiker is samen te stellen. Groot gemak van deze collectie is dat onderdelen veelal te wisselen zijn waardoor je bijvoorbeeld de sportbril kunt voorzien van zonneglazen voor gebruik overdag, en er ’s avonds een paar oranje glazen in kunt plaatsen waarmee in de schemering een zo goed mogelijk contrast wordt bereikt. De brillen zijn zonder en met sterkte te leveren. Het comfort van de brillen is uitstekend en de duurzaamheid is buitengewoon.

 

Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 20:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Wij zijn aangesloten bij


 

Goede doelen

 

Fotoalbum

Klik hier voor het fotoalbum!

© 2009 Design K-BIT B.V. Etten-Leur