Optiek van Meer

        

 

Vakantie en zon bezorgen ons een goed humeur. Het adviseren van een zonnebril op maat waarmee u veilig kunt genieten van de zon, is echter een serieuze zaak. De noodzakelijke bescherming is afhankelijk van allerlei factoren, zoals ultraviolette straling, hobby's, deelname aan het verkeer,werkzaamheden en vakantiebestemming. 
Kindersportbril €99

 

We verkopen bij Optiek van Meer fantastische kinderbrillen. Hoe fantastisch ook, deze kinderbrillen zijn zeker niet altijd optimaal geschikt om mee te sporten.

Optiek van Meer vind dat iedere brildrager minimaal een reservebril moet hebben en door je reservebril de functie van sportbril te geven word het direct een investering die na aankoop niet gelijk in de la verdwijnt.

In ons assortiment hebben we dan ook speciale sportbrillen die natuurlijk ook als reserve- of stoeibril ingezet kunnen worden.

De monturen zijn comfortabel en lichtgewicht. Met zacht rubber aan de binnenzijde is de drager tevens goed beschermd mocht de bril tijdens het sporten tegen het gezicht gedrukt worden.

De monturen zijn voorzien van siliconen "frame-locks" waardoor de bril vast blijft zitten zonder een te strak gevoel te geven.

De sportbrillen worden inclusief een paar glazen geleverd voor een complete brilprijs vanaf €99,-.

 

in onze winkel kunt u verschillende modellen met verschillende maten komen passen. Kies vervolgens je kleur en sport voortaan comfortabel, veilig en hou je fantastische "goede" bril in topvorm!

 

Openingstijden

Zondag: Gesloten
Maandag: Gesloten
Dinsdag: 9:00 - 18:00
Woensdag: 9:00 - 18:00
Donderdag: 9:00 - 18:00
Vrijdag: 9:00 - 20:00
Zaterdag: 9:00 - 17:00

Wij zijn aangesloten bij


 

Goede doelen

 

Fotoalbum

Klik hier voor het fotoalbum!

© 2009 Design K-BIT B.V. Etten-Leur